ureaplasma parvum positive

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2019 | 13:34 | מאת: אילת

שלום, קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בן זוג שהתגלה אצלו ureaplasma urealyticum. מאז אני סובלת מצריבה בשתן וגרד קל. קיבלתי מנה חד פעמית 1גר' אזניל, בהמשך טופלתי בדוקסילין פעמיים ביום לשבוע עם הקלה מסויימת בסימפטומים, אבל מאז הם חזרו on and off .יש ימים שאני מרגישה צריבה , יש ימים שבכלל לא, אבל זה לא נעלם לחלוטין. רק עכשיו עשיתי גם בדיקות STD ויצא ureaplasma parvum חיובי, משטח ואגינלי ותרבית שתן תקינים.איזה טיפול ניתן לקבל במקרה זה לאחר שטופלתי כבר בשתי אנטיביוטיקות? תודה

שלום אילת, 1. טיפול אפשרי נוסף (לאלו שכבר קיבלת) בדלקת השופכה שנגרמת ע"י חיידק ה'אוריאפלזמה' היא התרופה Levofloxacin במינון 500 מ"ג פעם ביום במשך שבוע. 2. מומלץ לטפל במקביל גם בפרטנר המיני שלך. הרבה בריאות אפי

27/03/2019 | 14:15 | מאת: אילת

תודה רבה על התשובה המהירה. עוד שאלה, הבחור איתו קיימתי יחסי מין יצא חיובי דווקא ל ur. urealyticum. איך זה יכול להיות? רק אחרי ששכבתי איתו התחלתי להרגיש את התסמינים של צריבה ואי נוחות, הייתי בטוחה שנדבקתי ממנו באוריאליטיקום ובהמשך אחרי שעשיתי את הבדיקות מסתבר בכלל שאני חיובית לפרבום. יש איזשהו קשר?

שלום אילת, אין בידי מידע מספיק כדי להסביר את ההבדל בין שתי הבדיקות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות