שאלה בקשר לסימנים של דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2019 | 14:29 | מאת: קרין

שלום וברכה..מצטערת מראש על השאלה הקצת מוזרה היום קניתי לחם מהסופר ואכלתי פרוסה .אחרי שסיימתי שמתי לב שהיה על השקית של הלחם ועל הסוגר סימנים אדומים כמו של דם שהתייבש ואני נורא לחוצה.שאלתי היא בהנחה שזה היה באמת דם של מישהו שנפצע ואכלתי מאותה שקית לחם האם יש סיכוי להדבק במחלה נגיפית או חיידק כלשהו דוגמת איידס או צהבת וכדומה?תודה רבה מראש..

שלום קרין, הדבקה בנגיפי 'איידס' או צהבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה ביאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות