הריון לאחר לידה - CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2019 | 10:53 | מאת: NOT_FOUND

הי כולם לפני חצי שנה מצאו אצלי CMV (לא ידוע בדיוק ממתי נדבקת.. ) הרופאים אמרו שיש לחכות חצי שנה עד ההריון הבא שלי בבדיקת שעשיתי אתמול PCr CMV - Not Detedcted lgG - Positice lgM - POS Avidity - 0.61 Border האם יש עדיין חיידקים? האם אני יכולה להיכנס להיריון?

שלום, 1. לאחר הדבקה ב- CMV נשאר הנגיף בגופנו "לנצח". 2. רופאים רבים מייעצים לנשים שנדבקו בנגיף זה להמתין עד שה- IgM שלהם יהפוך מ'חיובי' לשלילי'. 3. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות