יחסים מוגנים עם מישהו שעושה לא מוגן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2019 | 21:51 | מאת: איתי

היי, אני מקיים יחסים הומוסקסואליים כצד הנחדר. במקביל, אני גם מטופל בטיפול אימונוספורסיבי משמעותי למחלה אוטואימונית (מבתרה+ סטרואידים+ IVIg+ סלספט). אני מתלבט האם יש להרתע מפרטנר אפשרי שגם עושה סקס לא מוגן, אבל משתמש בפרפ ומבדק תכופות- כל עוד כשאני איתו אני עושה מוגן. מה דעתך?

שלום איתי, אני (רומנטיקן שכמוני) מאמין שיחסי מין צריכים להיות מבוססים על אהבה, וכאשר כך הדבר- מסתדרים (גם אם וכאשר הפרטנר הוא חולה/נשא). הרבה בריאות אפי

12/03/2019 | 08:00 | מאת: איתי

ומה לגבי פרטנר מזדמן שהציע לקיים יחסיםלא מוגנים- האם היית מקיים יחסים מוגנים לאחר ההצעה?

אני לא

מנהל פורום מחלות זיהומיות