אשמח מאוד לקצת הסבר על הבדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2019 | 16:34 | מאת: אלי

שלום דוקטור אשמח אם תוכל להגיד לי על מה זה מעיד התוצרות 1 :hepatitis b surface ag Negative 2 : hepatitis b core ab Negative 3 : hepatitis b surface ab 75.3 גדול מ 10 4: hepatitis c ab (eia Negative 5 : hepatitis b core igm הבדיקה מבוצעת רק כאשר יש אינדיקציה למחלה עכשיוות 6: cmv igg 110.7 7 :cmv igv screen שלילי

שלום אלי, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: 1. לא נדבקת בעבר ב'הפטיטיס' B, אך חוסנת בהצלחה כנגד נגיף זה. 2. לא נדבקת בעבר ב'הפטיטיס' C. 3. נדבקת בעבר ב- CMV (גורם שכיח ל'מחלת הנשיקה'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות