Q fever מחלת חום .......

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/02/2019 | 21:11 | מאת: מאיר

אני כבר כמה חודשים חולה עם חום כל יום חולשה ובחילות לאחרונה אושפזתי בבית חולים ואובחנתי שיש לי נפיחות בבלוטת לימפה בבטן האחורית פלוס טחול קצת מוגדל ותפקודי כבד ירודים , ישר חששו אולי זה מחלת הסרטן . ואז הגיע תשובה מהקופת חולים כמה ימים לפני שאושפזתי שבכלל אני חולה ב q fever. האם q fever יכול לנפח בלוטת לימפה ולעשות את מה שאני מרגיש?

שלום מאיר, הגדלה של בלוטות לימפה איננה ממצא אופייני לקדחת Q, אך הוא דווח בעבר במספר מקרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות