שאלה לגבי תסמיני HIV מוקדמים.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/02/2019 | 18:18 | מאת: דניאלה

היי, לאחר יחסים חד פעמיים לא מוגנים עם בחור שטוען כי נבדק ואינו חולה, ברצוני לשאול מספר שאלות כיוון שאני עדיין חוששת: 1. כחודש לאחר המגע התקררתי קלות שמלווה באף גדוש, ללא חום או כאבי שרירים/ראש, ההתקררות חלפה תוך מספר ימים אחדים. 2. כחודש ושלושה שבועות (בערך) מהמגע חשבתי בצריבה קלה בגרון ללא כאבים או קושי. לא נראה דלקת על ידי הרופאה מלבד מעט אדמומיות. 3. לגרון התלוו כאבים ממש עדינים באוזניים עם כאבים קלים בצד הצוואר. קיבלתי טיפות אנטיביוטיקה שלא ממש עוזרות. 4. בשבועיים האחרונים לאחר שחלפו חודשיים מאז המגע מרגישה (שוב) מקוררת עם הרגשה כללית לא טובה לסירוגין, אין חום או חולשה, רק הרגשת חולי כמו הצטננות או שפעת ממש קלה. אני מודעת שאם יש חששות עליי לעשות בדיקה. השאלה אם אלו תסמיני HIV מקדימים או שהדבר אינו מאפיין. חשוב לציין כי אין חום כלל.

שלום דניאלה, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם ספציפיים / יחודיים לזיהום ב- HIV. הרבה בריאות אפי

18/02/2019 | 18:43 | מאת: דניאלה

תודה. אינם יחודיים, אך כן יכולים להיות גם שייכים לתסמונת? שוב תודה.

תיאור התסמינים שלך א י נ נ ו אופייני לתסמונת הדבקה ב- HIV.

מנהל פורום מחלות זיהומיות