תגובה מחיסונים וחשש לרגישות או אלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/12/2018 | 01:16 | מאת: אחת

שלום הבן שלי בן 3 וחצי משלים עכשיו את החיסונים. לאחר המומחשת פעמים כל פעם במשך כשלושה ארבעה ימים הילד נחלש מאוד, נצפה שינוי גדול בהתנהגות שלו, התיאבון ירד אך אכל, נהיה ישנוני וישן שעות מרובות ולא שיחק. היה ממש חסר אנרגיות. אני חוששת שהילד רגיש לאחד ממרכיבי החיסונים וברצוני לגבש עמדה אם להמשיך ולתת לו יתר החיסונים או לו. אני לא מצליחה להבין למי לפנות? מי מבין בזה? אשמח לשמוע את דעתך ואשמח לדעת איזה בדיקות כדאי לעשות ואם אתה עוסק בנושא באופן פרטי אשמח להתייעץ תודה

שלום אחת, נסי להפנות את שאלתך (או לקבוע תור) לאימונולוג/ית ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות