אבחנה וטיפול מחלת מין?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/10/2018 | 21:41 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר אנסה לקצר: אני נמצא בתאילנד כרגע, ולאחר הרגשה של צריבה עזה בשתן והפרשה לבנה-שקופה, נלקחה ממני בדיקה למעבדה מקצה הפין. בתוצאות נרשם:1.numerous groeth of streptococcus agalactiae (group b 2. moderate growth of staphylococcus aureus mssa מציין שהייתי פה במגע מיני עם נערת ליווי שבמהלך האקט נקרע הקונדום ובנוסף מין אוראלי עם מספר בחורות. לאחר האבחנה, האורולוג בבית החולים המקומי שלח אותי לקבלת זריקה אנטיביוטית ובנוסף קיבלתי כדורים מסוג: 80mgTRIMETHOPRIM 400mgSULFAMETHOXAZOLE בכמות של 4 כדורים ליום למשך עשרה ימים. האורולוג אמר לי שזו בעצם גונוריאה, אך מחיפושים שלי באינטרנט לא מצאתי שהאבחנות הנ״ל הן זיבה.. מציין שנותר לי שבוע עד החזרה לארץ, ואשמח שתאמר לי האם האנטיביוטיקה שקיבלתי יעילה? והאם אכן האבחנות הנ״ל קשורות למחלות מין ? בנוסף, ישנה דלקת בעין שמאל שלי... מה נראה לך לנכון? תודה רבה מראש וסליחה על השאלה הארוכה..

28/10/2018 | 22:04 | מאת: אנונימי

בהמשך לשאלתי מצרף כאן קובץ של תוצאות הבדיקה תודה רבה!

שלום אנונימי, 1. אולי יש לך זיבה, אך הדבר לא בא לידי ביטוי בתוצאת התרבית (מקצה הפין) שצרפת. 2. שני החיידקים שכן צמחו בתרבית זו אינם נחשבים כגורמים למחלת מין. 3. לא ברור לי איזו זריקה אנטיביוטית קיבלת. 4. התרופה שאתה מקבל דרך הפה איננה נחשבת כיעילה כנגד זיבה. הרבה בריאות אפי

29/10/2018 | 09:04 | מאת: אנונימי

תודה, אך 1,האם מה שהתקבל באבחנה כן יכול להסביר צריבה בשתן והפרשה? 2.האם הכדורים הנ״ל יעילים? 3.מה היית ממליץ לעשות במידה ונותרו לי פה כמה ימים עד החזרה לארץ?

29/10/2018 | 09:25 | מאת: אנונימי

מצרף כאן את שם הזריקה וכדורים במינון חד פעמי שקיבלתי ביום הראשון תודה רבה!

שלום אנונינמי, 1. אינני מצליח לפתוח את הקובץ שצרפת. 2. אין זה סביר ששני החיידקים שצמחו בתרבית הם הגורם לתסמינים המתוארים בשאלתך (צריבה בשתן והפרשה). הרבה בריאות אפי

29/10/2018 | 17:08 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר, סליחה, אך 1.אני שולח שוב את הקבצים-הזריקה והכדורים במינון חד פעמי, אשמח מאוד לסיוע. האם במידה וכן יש זיבה או כלמדיה, הזריקה(רוצפין) והכדורים (בעטיפה חומה-flagyl) אכן יעילים ואמורים להספיק? 2.מה לגבי דלקת בעין? יכול להיות קשור? קיבלתי טיפות אנטיביוטיות.. תודה רבה !

שלום אנונימי, 1. 'רוצפין' עשויה להיות יעילה כנגד זיבה. 2. 'פלאג'יל' אמור לטפל בטפיל בשם 'טריכומונאס'. 3. כדי לטפל ב'קלמידיה' מקובל להשתמש ב'דוקסיציקלין', 'אזיטרומיצין' או 'אופלוקסאצין'. 4. אינני יודע אם יש קשר בין הזיהום שלך בעין לבין זה שממנו אתה סובל באבר המין. הרבה בריאות אפי

30/10/2018 | 11:38 | מאת: אנונימי

תודה, במידה ויש צריבה חזקה בשתן, כמה דחוף להגיע לארץ ולקבל טיפול טוב יותר? נותרו לי בחול מספר ימים בודדים... תודה רבה

שלום אנונימי, טיפול טוב יותר אפשר לקבל גם בתיאלנד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות