נגישות
נגישות

קלבסיאלה פאנומוניה לאחר ניתוח ראש-עדכון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/10/2018 | 06:53 | מאת: שרון

דר. שלום בהמשך לשאלתי על אימי. הגיעה תרבית נוספת שנלקחה מתוך הראש עצמו ובה התגלה חיידק בשם פסאודומונס. אמרו שאותה אנטיביוטיקה פורטום תטפל גם בו. האם זה מספיק ? לא צריך לשלב ? האם ניתן לצאת מהמצב הזה ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שרון, 1. 'פורטום' נחשבת בד"כ כתרופה יעילה בטיפול בזיהומים שנגרמים ע"י חיידקי 'פסוידומונאס', גם ללא שילוב עם אנטיביוטיקה נוספת. 2. ניתן לצאת מהמצה הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות