פענוח סיטי בטן תשובה לא הבנתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/08/2018 | 01:02 | מאת: רואן

בתשובת הסיטי רשום שיש רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי שלפוחית שתן מכווצת תוכן רב בקולון אפשר להסביר לי מה אומר כל אחד ומה זה שומן פריטוניאלי התחלתי לקרות בנט והתבלבלתי מה זה דלקת בצפק?! ומה זה קשור להריון חוץ רחמי אם אהי מקבלת מחזור רגיל ואין לי כאבים בבטן תחתונה וגודל שלהרחם והשחלות תקין אז זה לא קשור להריון חוץ רחמי בצפק נכון?

שלום רואן, ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה מומחה/ית בדימות ("רנטגנולוג/ית"). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות