חיידק CDT וילדה בת 5

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2018 | 08:54 | מאת: ענת

שלום, בעלי באשפוז ארוך אחרי מספר אירועים של קרישי דם, התגלה לו לפני כחודש חידק CDT שההנחה שהתפתח בגלל הרבה אנטיביוטיקות רחבות טווח, והוא טופל בפלאג'יל והועבר לבידוד. בתרבית האחרונה לפני כשבוע יצא שלילי. ממה שהצוות הרפואי אומר לא הצלחנו להבין עד הסוף מה בפועל הסיכון להפגיש את בעלי עם הבת שלנו בת ה 5 (לא בתוך בית החולים אלא נניח בחוץ על הדשא) חלק מהרופאים אומרים שזה בסדר וחלק ממש אומרים שזה סיכון עבור הילדה לחטוף את החיידק. יש לציין שהכוונה במפגש כולל מגע בין הילדה לאבא שלה. אשמח לעצה כי גם האב וגם הבת נקרעים מגעגועים. תודה

שלום ענת, אני בעד המפגש, וממליץ שהאבא ירחץ היטב את ידיו במים ובסבון לפני תחילתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות