זיהום בדרכי השתן טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/01/2018 | 10:33 | מאת: יוני

שלום אדוני אני סובל מדלקת מספר חודשים חיידק היקוברסקקופי משהו כזה . קיבלתי כמה פעמים סידרת כדורים מוקסיפן 500 אחרי הטיפול עדיין החיידק קיים קיבלתי מוקסיפן 875 ואחרי תרבית עדיין החיידק ישנו ואתמול הרופא נתן לי furolin פעמים 3 ל 10 ימים ואחריו לקחת מוקסיפן 500 ל 10 ימים האם הטיפול הזה יעזור ברשותך האם החיידק לא יגרום להשלכות אחרות אודה לך על המלצה נוספת תודה רבה מאד

שלום יוני, אם החיידק שנמצא אצלך בתרבית שתן הינו רגיש לאנטיביוטיקה שנרשמה לך אז יש סיכוי לריפוי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות