בן 92 סרטן מעי גס גרורתי+MERSA בימים אלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2017 | 07:46 | מאת: דבי

קרס עקב טיפול שני כימי בעיות בדרכי השתן אושפז במאיר טופל והיה עדיין מהלך על רגליו הועבר לגריאטרי עד השגת מטפל זר אחרי חודש וחצי בימים אלה שמו מדבקות שמירת מגע עקב MERSA רק מכייחים אומרים עמיד אין טיפול ...שאלתי רצינו לקחתו הביתה לטיפול ביתי האם אפשרי עם חיידק מדבק זה האם מסכן אישתו 86 מטפלת ומבקרים.....ניראה לי שהחיידק יגמור אותו לפני הסרטן. שאלה נוספת נאמר בחו"ל משתמשים בסדינים חוטי נחושת מקטינים זיהומים ומה בארץ כלום.האם לחץ אוויר חם לחיטוי חדרים לא מחסל זיהומים?משגע אותי שאנשים נכנסים לטיפול ויוצאים עם מחלות זיהומים נוספים לצרותינם.

שלום דבי, 1. לפי תיאורך אביך איננו סובל מזיהום שנגרם ע"י MRSA אלא הוא רק נשא שלו. 2. אינני מכיר חובה לטפל בנשאים של חיידק זה, או מניעה לשחרר נשא כזה מאשפוז בבית חולים כדי לקחת אותו הביתה. 3. "לחץ אוויר חם לחיטוי חדרים" לא מחסל זיהומים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות