בדיקת CMV חוזרת לאחר הדבקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2017 | 16:57 | מאת: אפרת

בת 38 מ 10.09.17 אובחנתי עם גיליאן ברה שבא בעקבות CMV עשיתי בדיקה חוזרת נכון לאותו תאיך הייתי מדבקת האם התוצאות מחשיבות אותי עדיין למדבקת נשים בהריון שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף CMV IgG Positive הערות והסבר CMV IgM Positive הערות והסבר CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM POS CMV AVIDITY 0.56 Border CMV IgG (Add VIDAS) CMV IgG POS הערות לבדיקות CMV IgG 12.2.17 ‎שיטה חדשה מתאריך CMV IgM ‎תשובה נוכחית ע"פ ארכיטקט See 2nd result by VIDAS 12.2.17 ‎שיטה חדשה מתאריך CMV IgM(Add.-VIDAS) ELFA-VIDAS ‎בוצע בשיטת ‎נבדק בשיטה נוספת ‎CMV IgM CMV AVIDITY זמן הדבקה ראשונית לא ידוע 0.4 CMV IgG (Add VIDAS) ELFA-VIDAS ‎בוצע בשיטת אשמח לדעת כמה זמן עוד מסוכנת לנשים בהריון תודה

שלום אפרת, אף אחת מבין הבדיקות שצרפת איננה יכולה להעיד האם את מפרישה CMV (דהיינו, שאת מדבקת). כדי לדעת זאת עלייך לבצע בדיקת PCR לנגיף בדגימת שתן. הרבה בריאות אפי

16/11/2017 | 19:37 | מאת: אפרת

בקובץ מצורף עשו לי בשתן pcr האם זו הבדיקה תודה לך על העזרה

אם נכתב PCR ל- CMV אז זו הבדיקה.

18/11/2017 | 17:08 | מאת: אפרת

מצרפת את הבדיקה לא מבינה מה זה אומר

שלום אפרת, בבדיקת ה- PCR שעשית ב- 12.9.17 אין עדות להפרשה של CMV בדגימה ו/או לכך שאת עדיין מדבקת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות