דם על הנייר בעבודה אתמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/11/2017 | 10:00 | מאת: מיכל

שלום לך ד"ר .אני נורא לחוצה הייתי בשירותים במקום עבודתי ולאחר שסיימתי ניגבתי עם נייר שאחר כל שמתי לב שהיו עליו טיפות דם קטנות מה שהבתברר אחר כך שהמנקה שהיתה לפני שנכנסתי היה עם דם באצבע שכנראה שטפטף מעט ..האם יש חשש להדבק בכזה מצב במשהו כמו איידס וצהבת וממשהו זיהומי אחר ?אני מאד מודה לך יש להדגיש שהיה ממש טיפה קטנה של דם ..

שלום מיכל, אינני מכיר מקרים של הדבקה בנגיפי 'איידס' או צהבת המהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות