הדבקות במחלת מין דרך תחתונים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/11/2017 | 14:47 | מאת: חסויה

שלום דר יקר האם בקיון יחסי מין שבהם הגבר ללא תחתון אבל האשה עם תחתון ויש חיכוך קל ביותר עם תחתון האשה, האם אפשר כך להדבק במחלות מין? כגון קונדילומה, פאפילומה, צהבת איידס? וכו

שלום חסויה, הסיכוי להידבק במחלת מין במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

07/11/2017 | 19:36 | מאת: חסויה

תודה ד״ר בהמשך לשאלה ברשותך: האם במצב בו הגבר נוגע באיבר מינו ולאחר מכן באיבר מיני, ויש רוק גם על האצבע שלו האם אפשר להדבק כך במחלות מין? סליחה על התיאור

שלום חסויה, 'מיקרובים' שונים יכולים לעבור מהפה לאבר המין דרך רוק, למשל 'הרפס'. הרבה בריאות אפי

08/11/2017 | 00:32 | מאת: חסויה

ומה לגבי פפילומה?

שלום חסויה, תיאורטית זה גם אפשרי. הרבה בריאות אפי

08/11/2017 | 09:42 | מאת: חסויה

תודה רבה לך על הסבלנות

מנהל פורום מחלות זיהומיות