מחלות זיהומיות בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2017 | 11:10 | מאת: עדי

היי. אני השהוע 32 להריון. בגן שלי בני בן השנה וחצי יש את מחלת הפה והטלפיים. אם חלילה יידבק(הבנתי שזה מאד מדבק?) האם מסוכן בשלב זה להריון לי ולעובר? כמו כן- מהי תקוםת הדגירה? שאלה נוספת לגבי שפעת- מדוע הריוניות ויולדות הן קבוצת סיכון? שאלה אחרונה ברשותך- האם יחד שחוסן בחיסון המרובע( mmrv) אדמת חזרת אבעבועות חצבת (חי מוחלש) מפריש את הוירוס בצואה או ברוק? האם מסוכן בשליש האחרון להריון או מסוכן לתינוק בן כמה ימים שזה עתה נולד?(מדובר עך מגורים בדירה משותפת) תודה ובשורות טובות

שלום עדי, 1. מחלת הפה והגפיים בדרך כלל אינה מסכנת את האישה ההרה ואת העובר שלה. תקופת הדגירה שלה היא בד"כ בין 3 ימים לשבוע. 2. נגיף השפעת גורם למחלה קשה יותר אצל אנשים עם מערכת חיסון מוחלשת, והריון הוא מצב (טבעי) בו יש החלשה של מערכת החיסון. 3. הפרשה של נגיפי ה- MMRV, או חלק מהם, בשתן או ברוק אצל ילדים שחוסנו בחיסון החי-מוחלש היא אפשרית אך נחשבת כנדירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות