וירוס CMV או אפשיין בר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2017 | 14:36 | מאת: מודאגת

שלום רב, בשבוע 5 להריון אחרי IVF הרגשתי לא טוב: כמה פעמים היה לי חום 37, הרגשה שקר לי כש חום היה תקין עד 36.9 (אגב, ההרגשה זו נמשכת גם עכשיו אבל אולי זה מהריון?) קצת כאבי גרון, כאבי ראש. עשיתי בדיקת דם: EBV VCA IgM Borderline EBV VCA_IgG Positive EBV IgG-EBNA Positive CMV IgG Positive CMV IgM Borderline CMV IgM(Add.-VIDAS) CMV IgM NEG CMV AVIDITY 0.76 High CMV IgG (Add VIDAS) CMV IgG POS הערות לבדיקות EBV VCA IgM 22.3.17 ‎שיטה חדשה מתאריך EBV VCA_IgG 22.3.17 ‎שיטה חדשה מתאריך EBV IgG-EBNA 22.3.17 ‎שיטה חדשה מתאריך CMV IgG 12.2.17 ‎שיטה חדשה מתאריך CMV IgM ‎תשובה נוכחית ע"פ ארכיטקט See 2nd result by VIDAS 12.2.17 ‎שיטה חדשה מתאריך CMV IgM(Add.-VIDAS) ELFA-VIDAS ‎בוצע בשיטת ‎נבדק בשיטה נוספת ‎CMV IgM CMV AVIDITY סביר לשלול הדבקה ראשונית avidity >0.65 ‎כאשר ‎חודשים הסמוכים לבדיקה ‎3 ‎ב CMV IgG (Add VIDAS) ELFA-VIDAS ‎בוצע בשיטת בבקשה כמה שאלות: 1. באיזה וירוס חליתי בזמן הבדיקה? או בשניהם? 2. קראתי שוירוס EBV לא מסוכן בהריון, וCMV כן מסוכן? האם זה נכון? 3. ב2009 בהריון הקודם- CMV IGG היה חיובי, IGM היה שלילי. זכור שהרופא אז אמר לי : "את מחוסנת , אין לך מה לדאוג עכשיו"... האם אפשר להבין מזה שאם היתה עכשיו הדבקה ב CMV זו היתה הדבקה חוזרת? פחות מסוכנת לעובר? לא יודעת האם זה חשוב, אבל באותו יום ספירת דם (בדיקה כללית) היתה תקינה. תודה רבה

שלום מודאגת, אני חושש שעל סמך הבדיקות שצרפת אינני יכול לאמר לך באיזה מבין שני הנגיפים חלית לאחרונה, אם בכלל. הרבה בריאות אפי

24/09/2017 | 16:14 | מאת: מודאגת

או קיי. האם אני צריכה לעשות משהו? להיבדק שוב?

שלום מודאגת, את מוזמנת להתייעץ על כך עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 -02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות