דר הלפרין עזרה בבקשה בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/09/2017 | 09:35 | מאת: קרן

אני מבקשת לדעת איך מגיעה מחלת מין בשם זיבה? אני יודעת שזה מגיע בקיום יחסי מין אבל יש מצב שזה מגיע מחיידק כלשהו ? או זיהום בנרתיק ? איך זה קורה ? כי לא מצאתי באינטרנט תשובות לגבי זה . האם במשטח רגיל אצל גניקולוג ניתן לראות תוצאות או שצריך בדיקה מיוחדת ?

שלום קרן, מחלת הזיבה נגרמת ע"י חיידק שעובר מאדם לאדם במהלך יחסי מין. בבדיקת גניקולוג ניתן לפעמים לראות את ההפרשה המוגלתית שגורם חיידק זה ולקחת ממנה דגימה לתרבית לצורך אישור האבחנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות