וירוס ה cmv מה ניתן לעשות איתו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/05/2017 | 21:32 | מאת: אלי

שלום רב. אני בשבוע 12 היום ויש לי תאומים הריון ספונטני והיום רופאת הנשים שלי התקשר להגיד לי שתוצאות הבדיקת דם שלי יצאו לא תקינות ושנדבקתי בוירוס הcmv לאחר מחקרים שעשיתי בגוגל הבנתי שזה וירוס מאוד קשה שפוגע בעוברים בצורה מאוד קשה ומסוכנת ומאז אני בלחץ מטורף מחר יש לי שקיפות עורפית. אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות בנושא הזה😭😭😭

שלום אלי, מה שאת יכולה לעשות זה להתקשר הבוקר למומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף) , להציג בפניהם את הנתונים (ולא רק מה רופא/ת הנשים שלך אמר/ה) ולהתייעץ עמם על המשך הברור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות