דלקת בדרכי השתן (עזרה)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2017 | 11:37 | מאת: Laura

שלום.. עשיתי לא מזמן בדיקות שתן וזה התוצאות שיצאו לי Urine culture: escherichia coli Escherichia coli: ESBL - neg Pipera/tazobact - s Ampicillin - s Amox/clavulanat - s Amikacin - s Ciprofloxacin - s Ceftazidime - s Cefuroxime - s Cephalexin - s Ceftriaxone - s Ertapenem - s Nitrofurantoin - s Fosfomycin - s Gentamycin - s Meropenem - s Trimethopr/sulf - s Urine culture count: 50E4 CFU/ML איזה טיפול אתה יכול להמליץ לי בבקשה.. כי זה משהו שחוזר לי הרבה.. ואני ממש סובלת מזה.. תעזור לי בבקשה

שלום Laura, 1. החיידק שבודד בתרבית השתן שלך נמצא רגיש לכל סוגי האנטיביוטיקות המופיעות ברשימה שצרפת. 2. מקובל לטפל בזיהום בדרכי השתן שנגרם ע"י חיידק זה בתרופות שונות, למשל 'מוקסיפן', 'צפוראל', 'מקרודנטין' או 'רספרים'. הרבה בריאות אפי

27/05/2017 | 18:11 | מאת: Laura

אני סובלת מזה הרבה שנים וכבר כמה פעמים לקחתי מוקסיפן אבל זה עוזר לתקופה ואז שוב חוזר.. אתה יכול להמליץ לי על משהו שיעזור לי שלא יחזור שוב. תודה.

שלום Laura, כל אחת מבין שאר התרופות שנכתבו בתשובתי הקודמת נחשבת כמתאימה לטיפול בזיהום של כיס השתן שנגרם ע"י החיידק המתואר בשאלתך. יחד עם זאת, ייתכן שאת זקוקה, בנוסף לטיפול בבעיה העכשווית שלך, גם לטיפול מונע (כזה שיצמצם את הסיכוי שתפתחי זיהומים דומים בעתיד) ואני ממליץ לך להתייעץ על כך עם רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות