שאלה לגביי הידבקות [][]

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2017 | 17:54 | מאת: שימי

שלום אני חולה בפסוריאזיס ויש לי פסוריאזיס במרפקים. לאחרונה גירד לי מאוד שם, וגירדתי את המרפקים עד זוב דם. כיוון שכך, ביקרתי אצל רופא עור היום, שנגע לי באזור ללא כפפות והוא גם לא רוחץ ידיים. הרופא הזה מקבל בשיטת הסרט נע ומטופלים רבים בזמן קצר. לפני שנכנסתי אל הרופא היה אצלו אדם עם פצעים מדממים. רגע אחרי שהוא היה אצל הרופא, אני נכנסתי אל הרופא והוא נגע בלי ללא כפפות, וכאמור יש לי גם פצע עם דם (הפסוריאזיס), האם אפשר להידבק ככה באיידס או צהבת? תודה.

שלום שימי, הדבקה בנגיפי 'איידס' או צהבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות