דקירה ממחט והפטיטיס סי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/05/2017 | 12:41 | מאת: מיכל

שלום. במסגרת עבודה נדקרתי ממחט דקיקה של דיקור סיני שהיתה לשניה וחצי בגופה של מטופלת. הדקירה היתה שטחית מאוד ולא יצא דם. למטופלת היה הפטיטיס סי בשנת 2004. טופלה בזריקות ומאז במעקב כל שנה. לדבריה אומרים לה שהכל בסדר. מה הסיכוי להדבקה? מה זה אומר שהיה לה ב2004 טופלה בזריקות ובמעקב? ומה הסיכוי בנסיבות שתארתי?

שלום מיכל, הדבקה בהפטיטיס C במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלתך היא אפשרית, אך אין ביכולתי לכמת את הסיכוי לכך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות