הידבקות בהפטיטיס C שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/05/2017 | 18:31 | מאת: דוד

שלום, אני אמור לעבור בדיקות קולונוסקופיה+גסטרוסקופיה בטשטוש עם חומרים מטשטשים. אחד החומרים נקרא פרופופול וקראתי שהוא היה קשור בשנת 2010 להתפרצות של צהבת C אצל מטופלים שקיבלו את החומר. מקור: http://www.themarker.com/wallstreet/1.569439 האם ידוע לך באיזה אופן משווקים כיום את הבקבוקים שמכילים את החומר, ואם הם נמצאים בשימוש חד פעמי לכל מטופל שמקבל את החומר, כלומר שאין בהם שימוש חוזר, והאם ידוע לך אם החומר עצמו עלול לגרום לצהבת C? תודה.

שלום דוד, 1. 'פרופופול' לכשעצמו איננו יכול לגרום לצהבת C. 2. התשובות לכל שאר השאלות אינן ידועות לי, ואני מציע לך להפנותן לפורום של רופא/ה מרדים/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות