כאבי גרון וחום חוזרים.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2017 | 23:13 | מאת: עומר.

שלום, אני בן 25, סובל מזה כשנה וחצי מכאבי גרון המלווים בתפליטים ובחום גבוה. משטחי הגרון יוצאים שליליים. רופא המשפחה חושב שאולי זו התסמונת PFAPA. האם יש מקום לבדיקה אצל מומחה במחלות זיהומיות כדי למצוא מהי באמת הבעיה ולטפל בה ? או שייתכן ובאמת זו הPFAPA ואז אין שום פתרון ? תודה רבה.

שלום עומר, אם הועלה חשד (ע"י רופא המשפחה שלך) שאתה סובל מתסמונת PFAPA אתה יכול להתייעץ גם עם רופא/ה מתחום נוסף, למשל מומח/ית ברפואה פנימית, ריאומטולוגיה מחלות זיהומיות או א.א.ג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות