בקלוסל ועיוות שרירים

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/07/2014 | 20:45 | מאת: אמיל

כל פעם שאני מנסה להפסיק בהדרגה נטילת קלונקס ואסיול אני נתקל בנוקשות ועיוות שרירים. ברקע יש לי נורופתיה פרפירית. לא היה לי עיוות ונוקשות שרירים לפני הפסקת הקלונקס. אין לי פגיעה שדרתית. הרופא שלי רשם לי בקלוסל 10 מ.ג שני חצאים ביום. עדיין לא התחלתי מחשש תלות ותופעות לואי. שאלתי, האם בקלוסל יכולה לעזור בגמילה מקלונקס ובונזדפינים ומתופעות הלוואי, נוקשות שרירים, של תהליך זה ? האם יש תרופה שיכולה לעזור במקרה שלי. ? תודה !

קשה לענות ללא בדיקה אך באופן כללי בקלוזל עוזר להרפיית טונוס ולכן נשמע שעשוי לעזור לך

מנהל פורום טרשת נפוצה