חשש לטרשת או שמא מתח מיותר?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

10/06/2019 | 19:17 | מאת: דוד

לפני שנה סבלתי מורטיגו . אחרי יום למשך שבוע הרגשה של כבדות ואז הכל עבר. לאט לאט כל חודש משהו אחר. רגליים חמות , כאבי פרקים ושרירים למשך שבוע ןזהו והשבוע היה לי פעמיים סחרחורת קלה עם קצת שלושלים . ןאז פתאום כאבי רגליים חזקים ליום שלם שעברו רק אחרי שינה . אחרי יום עבודה(רוב היום בישיבה) הרגשתי טת הכאבים החזקים . כמו כן כאב מוזר בצד ימין של הבטן , רןפא טען שזה שריר וזנ יעבור מתישהו בדיקות דם תקין, בדיקות דם למפרקים ואוטואמנויות תקין , תפקודי כבד תקין. קראתי הרבה על טרשת והאם כדאי להתעקש על MRI מח ? כי לא רוצים לתת לי את זה אולי אלו לא תופעות שקשורות לטרשת נפוצה ? אני בן 30 תודה

התסמינים שאתה מתאר מאד לא ספציפיים. מסיבה זו הייתי מתחילה מבדיקה אצל נוירולוג ואם יהיה חשש שמדובר באיזו הפרעה ששיכת לנוירולוגיה תשלח לבדיקות המתאימות - ל א בהכרח ל mri

מנהל פורום טרשת נפוצה