קפיצות שרירים רעד בידיים והרגשה של רעד בכל הגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

12/11/2018 | 22:09 | מאת: דינה

אני מאובחנת כחולת טרשת נפוצה כבר 20 שנים.לא מקבלת טיפול כי מצבי די שפיר למרות שאני סובלת מעייפות הפרעות בתחושה ירידה בראייה.אני גם חולה באסטמה קשה והומלץ ךי להתחיל טיפול ביולוגי בזריקות.קבלתי זריקה ראשונה לפני שבועיים ואני לא יודעת אם זה קשור לזה או לא מאז יש לי רעד בידיים ובכל הגוף וקפיצות שרירים.ראשית האם יכול להיות שזה קשור לזריקות ושנית מה אני יכולה לקחת גדי להרגיע סימפטומים אלו.תודה

האם תוכלי לרשום את שם התרופה הביולוגית?

26/11/2018 | 09:07 | מאת: דינה

התרופה היא תרופה ביולוגית לאסטמה ונקראת נוקלה או באנגלית nucala.תודה

מנהל פורום טרשת נפוצה