התקפים נדנודי שינה ודקירות בכל הגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

23/08/2018 | 01:50 | מאת: ניסים

שלום רב. אני בן 24 לפני כשלושה חודשים התחילו לי נידנודי שינה בחודש וחצי האחרונים החריפו מאוד במהלך החודש וחצי האחרונים התחלתי לקבל "התקפים" שמתבאטים בלחץ מפחיד בראש כאבים עזים תחושת ואקום כזו מצב רוח ירוד עצבות דיכאון חלומות רעים בלילות בזמן ההתקף קשה לי לדבר כמו שצריך או לחשוב בצורה תקינה אני סובל מהתקפים כבר שלושה שבועות כרגע הם נעלמו אבל יש לי דקירות בכל הגוף פעם באוזן פעם באזור בית החזה פעם בראש וכו' שמלוות בגירוד עייפות מוגברת קושי לנשום בצורה סדירה הייתי במיון בית חולים עשיתי בדיקות דם ct ראש צילום חזה והכל יצא תקין השאלה שלי היא כזו האם ההתקפים שאני חווה זה קשור אולי לטרשת נפוצה ?

לא נשמע קשור לטרשת נפוצה אך ממלץ בכל מקרה לפנות לבדיקת נוירולוג

מנהל פורום טרשת נפוצה