טיפול בהבעה ויצירה לילד שאוהב רק ספורט

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

09/11/2008 | 13:14 | מאת: יפית

האם ניתן לעשות משהו עם ילד שכל מה שיש לו בראש זה פעילויות ספורט ובעיקר כדורגל? בתודה יפית

10/11/2008 | 18:11 | מאת: טליה בנדרלי

שלום יפית. אני מבינה שאת מחפשת טיפול עבור בנך וחוששת שהוא לא ישתף פעולה. אפשר בהחלט להכניס ספורט לתוך טיפול, במיוחד מתאים לכך טיפול בתנועה. אני עצמי העברתי שעות רבות במשחק כדורגל עם מטופלים, ורבות מהן היו מאד משמעותיות מבחינת התהליך הטיפולי. קיים כיום גם תחום של טיפול דרך ספורט, אך הוא אינו מוסדר, ועד כמה שאני יודעת, קשה למצוא מטפל רציני ומקצועי בתחום זה. הייתי פונה למטפל/ת בתנועה, וכמובן מעדכנת אותה במה מדובר ובודקת שהיא מתאימה לסוג כזה של טיפול. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות