לא מצליחה...

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/08/2012 | 09:51 | מאת: מיכל

אין שיטה שלא ניסיתי כדי להפסיק לעשן כולל סדנא , כדורים , נסיון בהורדת כמות הסיגריות ו - קוסמים למיניהם... אני חולת copd ועדיין מבטיחה לעצמי מידי יום להפסיק , אך לא מצליחה להתנתק. ממש כמו מכורה להירואין . רגשות אשם , הלקאה עצמית וכו' מלווים אותי כל דקה ודקה. האם יש עצה שתוכל לתת לי למרות הכל ? המון תודה על כל תשובה.

סדנאות הקופה נותנים לדעתי את החבילה המלאה למרות שאין לי כמעט מקום בלוז,אם תרצי לבוא אליי ליעוץ אישי שכולל יעוץ תרופתי ודיקור ויעוץ תזונתי פני ל 0547508688 ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il דף פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?