תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

22/05/2012 | 09:02 | מאת: ליהי

שלום מיכאל, הפסקתי לעשן לפני 3 ימים בעזרת הספר "הדרך הקלה" ואני מרגישה מצויין, דבר אחד לא ברור וקצת מלחיץ אותי, הבנתי שהגוף צריך להתנקות מהרעלים ולכן יש צינון קל והרבה ליחה. למעט בבוקר אני לא מרגישה את התופעות הנ"ל במהלך היום. האם זה תקין? אילו עוד תופעות לוואי קיימות?

ייתכנו תופעות מעין אלו כחלק מהתנקות הריאות לא לדאוג בהצלחה רבה www.refoua.co.il

תסמיני גמילה נוספים: רגיזות רעד קושי להירדם רעב רצון למתוק חוסר ריכוז עצבנות דיכאון

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?