טיפות הרגעה?

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

17/05/2009 | 19:29 | מאת: גיל

איבחנו אצליCONJUNCTIVAL NEVUS ואני ממתין לתור אצל מומחה לבדוק לבגי הסרתו של הגידול בינתיים מידי יום יש לי גירוי מאד חזק שנרגע אחרי זמן מה בעזרת קומפרסים של תה קמומיל רציתי לשאול אם יש איזה שהם טיפות שיכולות לעזור לי באופן יותר יעיל עד הבדיקה השמח לתשובה תודה גיל

גיל שלום, אני שמח לשמוע שאתה שוקל את הסרת הנגע, שכן נבוס בלחמית אינו צפוי לגרום לגירוי כה חזק כפי שאתה מתאר. חשוב שאם הנגע יוסר, הוא יגיע לבדיקת פתולוג עיניים, לשלול אבחנה אחרת מהאבחנה הקלינית. עד לבדיקת המומחה, טיפות דמעות מלאכותיות יכולות לעזור לך (ויש שפע מהם בשוק) כמו גם קומפרסים של מים קרים (עם צמר-גפן). אין כל ערך מוסף בקמומיל. בכל מקרה עליך להגיע לבדיקת רופא עיניים בהקדם. אם יש בידך תמונות שלך המראות את עיניך מתקופות שונות, הדבר יעזור למי שיבדוק אותך לדעת אם הנגע על לחמית העין גדל, השתנה בצבעו או בצורתו.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות