גידול בארובת העין

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

01/04/2011 | 23:58 | מאת: רויטל

שלום רב לכם פרופ' פאר ודר' פרנקל כחודש וחצי אני סובלת מהעין זה התחיל מנפיחות קלה, נפילת עפעף וכרגע זה היגיע למצב שגלגל העין עלה למעלה. עברתי ביופסיה לאחר דרך מאד ארוכה ומיגעת שאף רופא לא הצליח להבחין באמת את המצב בו אני נמצאת. יש לי כאבים מאד חזקים כך שאני חיה כרגע על אופטלגין זה לפחות מרגיע. הייתי מאושפזת במח' א.א.ג - פה ולסת כי את הביופסיה עברתי בשיתוף 2 המחלקות כי עד כמה שהבנתי זה נגיע לעין מכוון הלסת. וזאת מח' עיניים הבחינו בכך לאחר שראו גם את דיסק הסי.טי של פה ולסת. אני כל שבוע מגיעה לביקורת ביום ראשון יש לי עוד ביקורת כנראה עם תוצאת הביופסיה. הרופא המטפל בי מאד סימפטי, סבלני, יש בו הרבה מעלות.היית רוצה לשמוע עוד חוות דעת של עוד רופאים מתמחים. אני חיה בפחד ומאד רוצה להגיע במהרה למצב הקודם שלי. זה תהליך תופס מקום. יש ברשותי את כל צילומי הסי.טי ותצלומי עיניים בזמנים שונים. יש לציין שיש לי ברקע ראומטיד ארטריטיס אני מקבלת 2 בשבוע זריקות אמברל.

רויטל שלום, אני שמח לשמוע שאת מרוצה מהצוות שמטפל בך. לא פרטת מה היו תוצאות הביופסיה, או מה האבחנה כרגע. אם את רוצה חוות דעת נוספת על מצבך, את מומנת לפנות למרפאה שלנו ביום ג' הקרוב, עם סיכום המחלה, הדו"ח הפתולוגי, דיסקים של ההדמיה, ועם זכוכיות החתכים ההיסטולוגיים. אם את מעוניינת לבוא, אנא התקשרי לזימון תורים של הדסה ותאמרי להם שתאמת איתי את הביקור. אולי תצטרכי להשאיר פיקדון היכן שטופלת, אך מותר לך לבקש את החתכים לחוות דעת שניה. אם תחפשי אחורה בפורום, תראי שמטופלת אצלנו מישהי עם מחלה דומה, גם היא עם רקע של ארטריטיס ראומטית, שבביופסיות חוזרות סוכם שהנגע בארובה הוא מהדלקת. אין בזאת לרמוז שאצלך זה דלקתי או גידולי, מבלי לראות את מלוא הנתונים על מצבך.

02/04/2011 | 21:09 | מאת: רויטל

תשובה מהביופסיה תהייה לי רק מחר. מחר יש לי פגישה עם הרופא המטפל. אין לי מושג מה ביקשת ממני(משהו עם חתכים) אם זה משהו ששייך למחלקה הפתלוגית הם לא יתנו לי. את האמת... יש לי הרבה מאד לספר אך איני מעוניינת שכל עם ישראל ידע, למרות שאף אחד לא מכיר אותי. אשמח באם תיצור עימי קשר טלפוני או שתכתוב לי ישר למייל לא דרך האתר כדי שאוכל לפרט לך יותר. הסיפור שלי מאד מורכב. תודה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות