NF1

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

09/11/2010 | 18:10 | מאת: שמואל

שלום פרופסור אני נמצה בעכב הצלחם הדסה במרפהת של פרופסור לוסו וגם הצלחם במרפה הצל דר דותן נשלחתי לפי בשתו ל3 בדיקות מעכב 1 שדה ראיה ואו סיטי וצילום עניים [חיצוני מנרת סדק] יש לי פינוח של בדיקה אחת של שדה ראיה עין ימין סקוטומה בקשת עליונה צמצום בחלק תחתון השוואה[הרעה] בעין שמאל ירידה ברגישות פרופסור מה זה סקוטומה זה לא היה מיקודם הנגה שופל היה בצד שמאל [מניגיומה] ני אני צריך ליות הצלחם במרפה 1.12 השמח הים יש פירוש לבדיה תודה פרופסור לך ולצבת שלחם במרפה

שמואל שלום, כפי שעניתי לך בעבר, לא ניתן לפענח את הבדיקות שעברת מבלי לראות את התוצאות עצמן. אנא פנה לרופאים המטפלים בך, הם צוות מצויין.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות