שאלה בקשר לניתוח פטריגיום

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

03/12/2017 | 21:14 | מאת: מיה

שלום רב רציתי לשאול אם אתם עושים ניתוח פטריגיום? , אם כן, האם זה נעשה בדבק , והשתלת לחמית ? ומה הסיבוכים מניתוח שכזה? תודה מיה

ניתוח פטריגיום בפועל זהה כמעט לגמרי לניתוח הסרת גידול מפני שטח העין. אנו מיומנים מאוד בניתוחים אלו. בד"כ, איננו משתמשים בדבק או בהשתלת לחמית, אלא מושכים לחמית מאיזור סמוך בריא לכיסוי הפגם. בניתוחי פטריגיום גודל הפגם הוא בד"כ מינימלי ביותר ואינו מחייב השתלת לחמית. עם זאת, לכל מנתח/ת טכניקת הניתוח שלו/ה, וכל עוד התוצאות הסופיות טובות, אין רק שיטה אחת נכונה.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות