בירור לגבי המצב של העין שלי אחרי המנגיומה בעין ימין כשהייתי קטנה.

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

26/10/2017 | 13:16 | מאת: ליאור

שלום, שמי ליאור ואני בת 18. כשהייתי תינוקת היה לי המנגיומה כלומר גידול כלי דם בארובת עין ימין. לפי מה שההורים שלי אמרו לי ההמנגיומה עברה לי, אך העפעף תחתון שלי נפוח מאוד, נראה כמו שקית שינה גדולה מאוד אשר לא עוברת. המצב מפריע לי מבחינה חיצונית מאוד. אני לא יודעת אם אפשר במצב כזה לעשות ניתוח קוסמטי להורדת הנפיחות בגלל הכלי דם המרובים שנמצאים באיזור, האם יש פיתרון לדבר הזה? כמובן שבתמונה אני מאופרת, בלי איפון הגוון של הנפיחות הוא כחול ואדום ויותר בולט לעין. (מה שמדאיג יותר שההמנגיומה חזרה, בנוסף אני מרגישה שהעין הימנית שלי יותר בולטת מהעין השמאלית.)

ליאור שלום, אני עדיין ממתין לראות את התמונה. מקווה לחזור אלייך עם תשובה בזמן הקרוב.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות