אקנה בינוני בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/04/2010 | 19:01 | מאת: תומר

שלום, אני סובל מאקנה בינוני בפנים כ3 שנים, כיום אני בן 21. ניסיתי טיפול על ידי אור כחול (פוטורתרפיה) סדרה של 10 מפגשים בנוסף לשימוש למשחות שונות מחברה PCA Skin אך לא ניכר שום שינוי משמעותי באקנה. עשיתי את זה אצל קוסמטיקאית, השאלה אם הטיפול לא היה מספיק טוב או שפשוט לא השפיע עלי

טיפול באור כחול נחשב שיטה טובה לטיפול באקנה שעוזרת להרבה אנשים, אבל לחלק זה לא יעזור, אפילו אם בוצע בצורה מושלמת. בנוסף, אני לא יכולה לאמר לך אם המטפלת שלך והמכשיר בו היא משתמשת היו מספיק מקצועיים. אני מטפלת באקנה בשיטה הפוטודינמית, שמשלבת משחה של חומר פעיל המופעלת ע'י אור, ולרוב יעילה יותר מאור כחול. בנוסף מספיק לרוב טיפול אחד כדי לקבל שיפור משמעותי. תוכל לקרוא יותר באתר של אסף הרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור