כתמים חומים בגב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/09/2008 | 04:10 | מאת: אין לי שם אני באה לבד..

יש לי שאלה יש לי כתמים חומים בגב כמו כתמי לידה הם בעורף מזה יכול להיות הלכתי לרופא עור הוא אמר לי שזה כתם לידה אבל לא היה לי את זה לפני זה כבר שנתיים ככה ואני בת 18 וחצי כבר..!????

יש הרבה אפשרויות כגון: כתמי גיל, נמשים, כתמי לידה, גידולים, ועוד. כתמי לידה לא נעלמים בגיל 18 אלא להיפך, בילדות הם קטנים וגדלים עם גופנו ואז יותר קל לראות אותם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור