טיפול ptd בנגעח עור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/09/2016 | 20:18 | מאת: אא

ערב טוב, הומלץ לאימי לעבור טיפול ptd לטיפול בנגעי עור בקרקפת. לאחר ביופסיות הוגדרו נגעים טרום סטניים ונגעי scc in situ. האם יש לטיפול תופעות לוואי וסכנות? האם נכון לחשוב שישנם מקרים בהם נגעי העור הופכים להיות גידולים דורשי ניתוח דחוף דווקא ובגלל טיפול Ptd? בתודה מראש

טיפול פוטודינמי מרפא גידולים סרטניים וטרום סרטניים של העור וחוסך את הצורך בניתוח ובצלקת, ולא להיפך. לפי מה שכתבת נשמע מתאים למקרה של אמך. לאחר הטיפול צפוי אודם וקילוף שמתרפאים תוך שבוע.

28/09/2016 | 20:30 | מאת: אא

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור