עור נוטה לפצעים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/11/2015 | 07:06 | מאת: שלומי

עור הפנים שלי נוטה לפצעים (לא חושב שזה אקנה - אולי לדקת זקיק השיער או סתם עור ממש רגיש) אבל התכשירים היחידים שיש לטיפול מיועדים לאקנה - האם הם מתאימים גם למצב כזה? יש לציין שהעור שלי גם נוטה ליובש ורוב התכשירים לשטיפת הפנים מחמירים זאת בצורה קיצונית ואני כבר לא יודע מה לעשות - האם אקניל שרשום עליו למשל שהוא לא אמור ליבש יכול לעזור? אני מרגיש שאני נופל בין הכסאות בכל הנוגע לתכשירים שאולי אמורים לעזור. אודה מאוד על ייעוץ והמלצות נ.ב. האם טיפול פוטודינמי יכול להפסיק את התופעה הזו לצמיתות?

לפי מה שכתבת לא ברור מה האבחנה. אתם מוזמנים לאבחון ובדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי באסף הרופא 08-9779981 ללא תשלום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור