NF

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/09/2015 | 00:15 | מאת: חסרת אונים

הי, בת 46, סובלת מ - NF מגיל צעיר מאוד. ללא הריונות או לידות שאני מבינה שזה מה שמחמיר את המחלה. הגוף מלא מלא ומתמלא בגידולים בחודשי הקייץ זה סיוט שלא ניתן לתאר במילים זיעה מוגברת ומוגזמת שמביאה לגירודים מאוד חזקים. אני מתגרדת ללא שליטה בכל הגוף, פוצעת את עצמי עד זוב דם. זה נרגע קצת רק שאני מפזרת טאלק. מקלחת קרה עוזרת לעיתים אם כי המים הכי קרים בברז גם לא מספיק קרים לי. הגוף ממשיך להתמלא בפיברומות מתפשט לכל עבר ולא נרגע. אני בביקורת שנתית אצל רופא עור. לפי מה שהוא אמר לי לא ניתן לעשות דבר נגד הגירודים. זה גורם לי לחוסר שקט פנימי קשה, לעיתים גם חוסר שינה ועצבנות. האם אכן אין שום דבר שניתן לקחת או לעשות נגד הגירודים המתישים האלה ? תודה ושנה טובה

כדאי לפנות למרפאת גרד ששיכת למחלקת עור באיכילוב כי אולי שם ימצאו לך פיתרון. טיפ: הדרך הקלה והמהירה יותר היא דרך שר"פ איכילוב, ואחר כך לבקש החזר מהביטוח המשלים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור