שומות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/09/2015 | 15:55 | מאת: רונית

שמעתי שיש אפשרות להסיר שומות בולטות בעזרת גלי רדיו - לעות לייזר שלפי מה שהבנתי לא יכול להסיר שומות בולטות ובנוסף הבנתי שבגלי רדיו התוצאה (לפחות מבחינה אסתטית) יותר טובה גם מלייזר. כמובן שהכוונה לשומות שבבדיקה של רופא לא נראו חשודות. האם הדבר נכון? אם כן האם ידוע היכן ובאילו תנאים ניתן תבצע הסרה של שומות בטכניקה הזו? נ.ב. האם בטיםולים פוטודינמיים גם כן ניתן להסיר שומות בולטות ללא צלקות או עם מינימום של "נזק" אסתטי? תודה

טיפול פוטודינמי אינו מתאים לשומות. לא ידוע לי אם עדיף מבחינה אסתטית לייזר או גלי רדיו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור