נגעים בתעלת האוזן הפנימית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/06/2015 | 19:06 | מאת: אורי

מזה 3 חודשים יש לי פצע אדום-ורדרד מכוסה במעט קשקשת לבנה.הפצע בתעלת האוזן הפנימית שהולך ומתפשט וחוסם את התעלה. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלח אותי לרופאת עור ששלחה אותי לפלסטיקאי ששלח אותי לא.א.ג בבית חולים להסרת הנגע. מאף אחד מהם לא קיבלתי תשובה מה סוג הנגע, הפלסטיקאי אמר שזה לא נראה לו סרטני כי זה פנימה באוזן. האם אני צריך לחשוש לקרצינומה של תאי קשקש?

אי אפשר לקבוע אבחנה של סרטן תאי קשקש, או בכלל, בלי ביופסיה. יש נגעים אחרים באוזן כגון כולסטאטומה. לאחר שיורידו לך את הנגע ישלחו לבדיקה פתולוגית ואז תקבל תשובה מלומדת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור