גידול BCC בצד שמאל של האף ליד הנחיר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/06/2015 | 00:28 | מאת: דן

שלום רב רופא עור אבחן כי יש לי פצע בגודל של 1 ס"מ שיש לי ליד נחיר האף בצד שמאל הינו גידול סרטני BCC והמליץ על ניתוח מוס להסרתו. הפצע יצא לי לפני כחצי שנה ואינו מדמם אך כאמור רופא העור פסק חד משמעית שמדובר ב - BCC האם ניתן לטפל ולהשמיד את הגידול בעזרת טיפול פוטודינמים? מה סיכויי ההצלחה לעומת ניתוח מוס ? אודה לתשובתך בנושא דן

יתכן שכבר נפגשנו ונבדקת. בכלל, טיפול פוטודינמי יכול לרפא מרבית גידולי BCC בעיקר שטוחים, אבל אם מדובר בגידול עבה עדיף ניתוח.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור