טיפול פוטודינמי בהרפס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/04/2015 | 13:44 | מאת: ליאור

שלום, יש לי הרפס באיבר המין שחוזר בתדירות גבוהה, למרות שאני לוקח אציקלו-וי. האם טיפול פוטודינמי במקומות בהם חוזרים הנגעים ימנעו את החזרה באותם מקומות? האם זה מונע? מוריד תדירות? מה עוד ניתן לעשות מלבד לקיחת כדורים (למרות הכדורים ישנה חזרה של בתדירות גבוהה של הנגעים, ולוקח להם זמן רב לעבור) תודה

טיפול פוטודינמי אינו מיועד להרפס. להבנתי כבר דיברנו בטלפון שהמינון של אציקלוביר צריך להיות גבוה כדי שיתאים למניעת חזרה של הרפס. תתיעץ עם רופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור