נקודת חן בולטת מעט שהתיבשה ונפלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/10/2014 | 13:21 | מאת: המודאגת

שלום, יש לי נקודת חן בישבן מעט בולטת ושחורה בגודל 4מ"מ.לפני מספר ימים הבחנתי שהחלק הבולט שלה התייבש ונפל. הלכתי לרופא עור והוא אמר שהחלק שנפל יצר זיגזג בנקודה וכעת היא לא סדירה והחליט לשלוח אותי לפלסטיקאי. הפלסטיקאי התבונן ואמר שנראה לו שפצעתי את הנקודה, משהו שלא נראה לי. מה זה הזיגזג שראה רופא העור ומאיזו סיבות יכולה נקודת חן להתייבש וליפול

שומה יכולה ליפול מסיבה לא ידועה. בדיקת הפלסטיקאי נועדה לקבוע אם הנקודה שפירה או מסוכנת וחיבת הסרה, ולפי מה שכתבת לא הומלץ להסיר אותה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור