טיפול טרום סרטני במצח

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/12/2013 | 10:16 | מאת: בני

נימצא שיש לי במצח סרטן טרום סרטני מהו הטיפול המומלץ כדי להסיר את העור הנגוע

גידול טרום סרטני של העור אפשר להסיר בדרכים שונות כגון מריחת תרופה, קריותרפיה, ניתוח, וטיפול פוטודינמי. אני עוסקת בטיפולים פוטודינמיים ותוכל לקרוא יותר באתר של אסף הרופא. זו שיטה יעילה להסרת הנגע בטיפול יחיד וללא צלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור