נקודות חן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/08/2013 | 08:19 | מאת: שי

שלום, לפני כחודשיים נקודת חן שהייתה לי בצוואר השחירה..התייבשה ונפלה..קראתי באינטרנט והבנתי שזה תקין. ביום שבת הייתי בים השתזפתי קצת...ונקודת חן באיזור אחר ביד..ניהיה לה בפנים עיגול שחור..וברגע שנגעתי..היא התקלפה. יש לי עור בהיר..עם מלא נקודות חן..ועור מאד רגיש..הייתי שעה בים חזרתי עם ים נמשים בכתפיים.. אני חייל אין לי זמן..כל פעם שאני קובע תור הוא מתבטל מסיבה אחרת.. אני צריך לדאוג?

ברוב המקרים הדומים לשלך, הכל תקין. אבל צריך בדיקה בשביל לאתר את המקרים הבודדים שבהם יש בעיה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור